Piazza Terminal Parking Garage


Originally completed by Shockey Precast in 2016, the four-level, 300-car precast parking garage at Northern Liberties Piazza in Philadelphia was designed for future expansion as part of the neighborhood’s extensive revitalization. Now, nearly five years after completing the original garage, the Shockey Precast team returned to Philly to add a 28,500 SF amenity level with precast pool basin to the Piazza Terminal parking garage. When complete, the amenity level will also include a lap pool, hot tub, outdoor kitchen, grilling space, and lounge area. Part of the economic development effort, the Piazza Terminal parking deck is designed to serve residents and visitors of The Piazza mixed-use residential and retail project. The project’s material palette and site layout embrace the neighborhood’s history, legacy, and modern developments built in the area in recent years.

Project Details

  • Location: Philadelphia, PA
  • Owner:  Post Brother’s Apartments
  • Architect: Digsau
  • General Contractor: Post Brothers Apartments
  • Size: 28,000 SF amenity level with precast pool basin